Image Alt

De huiskamer

Op een unieke locatie aan de rand van Denekamp

Zorghuis de Huiskamer

Op een unieke locatie aan de rand van Denekamp, direct achter Natura Docet, ligt Zorghuis de Huiskamer. De villa kijkt uit over de landerijen en biedt door de gunstige ligging allerlei mogelijkheden. Even een wandeling maken? Vanuit de villa loopt u zo door de landelijke omgeving en naar het gezellige centrum van Denekamp.

Wonen in deze zeer betaalbare villa is kiezen voor individuele aandacht in een warm en veilig thuis, met een prachtig uitzicht in een gezellige, toeristische omgeving!

Het voormalige dubbele woonhuis is volledig verbouwd en aangepast tot een zorghuis voor 14 bewoners. We hebben verschillende voorzieningen aangebracht om een omgeving te creëren waarin elke bewoner zich thuis voelt. Zo is de grote woonkamer zeer licht en heel huiselijk ingericht en is er een knusse huiskamer, een lift en meerdere badkamers. In de omsloten tuin is het heerlijk buiten zijn.

Huiselijke
sfeer

Prachtige
tuin

Landelijke
omgeving

Centrum van
Denekamp

Tijd is aandacht

In Zorghuis de Huiskamer is de sfeer gemoedelijke en persoonlijk. Er wordt altijd tijd vrij gemaakt voor een praatje, een kopje koffie of een wandeling met onze bewoners. We vinden het belangrijk om elkaar echt te leren kennen en te weten wat iemands interesses en wensen zijn. Bewoners mogen hun dagindeling zoveel mogelijk zelf bepalen. Het allerbelangrijkste: we creëren zoveel mogelijk geluksmomenten. Voor én met onze bewoners. Zo voelt Zorghuis de Huiskamer niet alleen als thuis, maar ís het thuis.

Vragen over deze locatie?

Wij bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Locatie op de kaart

De Huiskamer
Slotsdijk 11
7591 GN Denekamp
06 - 41 45 49 53
053 - 57 45 989
mail de huiskamer
Een hele opluchting
Mijn moeder van 101 jaar oud kon meteen hier terecht nadat ze een delier had gehad en dat was een hele opluchting voor ons als kinderen. Super fijn dat er zo snel gehandeld werd in dit mooie kleinschalige huis!
Mirjam
Voor elk budget
Een zorghuis waar je ook met een smalle beurs terecht kan. Wij kregen hulp bij het aanvragen van het PGB. Verder was de verzorging heel lief, werd er elke dag vers gekookt en heerste er een huiselijke sfeer.
Annelies
Alles in goed overleg
De omgang met mijn moeder vanuit de zorg is geweldig! Ze wordt voorzien van op maat gemaakte zorg en dit alles gebeurd in goed overleg met ons als familie. De zorg wordt aangepast aan aan de wensen en behoeften van mijn moeder.
Anton
X

  Bel mij terug

  Velden met een * zijn verplicht.

  X

   Neem contact met ons op

   Velden met een * zijn verplicht.

   X

   Stuur ons een email met uw vraag voor meer informatie.

   Stuur een email