Image Alt

Huize Scherpenzeel

Een prachtige monumentale villa in Goor

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Net buiten het centrum van Goor staat Huize Scherpenzeel: een prachtige, monumentale villa uit 1913 die volledig gerenoveerd is tot een sfeervol zorghuis. Het pand is gelegen aan de oude hoofdweg naar Markelo en kent een rijke historie. Door de statige, indrukwekkende uitstraling kunt u niets anders dan verliefd worden op deze plek.

Huize Scherpenzeel heeft 23 kamers/appartementen en is door de ligging aan het riviertje de Regge een heerlijke plek om even lekker tot rust te komen. Ook de parkachtige tuin aan de voorzijde van het gebouw nodigt uit tot ontspanning. Elk moment van de dag. Toch is ook de bedrijvigheid dichtbij: het centrum van Goor ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Huize Scherpenzeel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation is 15 minuten lopen en er bevinden zich bushaltes dichtbij. Komt u liever met de auto? Ook dat is geen probleem. Huize Scherpenzeel biedt meer dan genoeg ruimte voor alle bezoekers om gemakkelijk de auto te parkeren.

Goed bereikbaar
met OV

Monumentale
uitstraling

Villa met
rijke historie

Net buiten
Goor

Tijd is aandacht

In Zorghuis Scherpenzeel is de sfeer gemoedelijke en persoonlijk. Er wordt altijd tijd vrij gemaakt voor een praatje, een kopje koffie of een wandeling met onze bewoners. We vinden het belangrijk om elkaar echt te leren kennen en te weten wat iemands interesses en wensen zijn. Bewoners mogen hun dagindeling zoveel mogelijk zelf bepalen. Het allerbelangrijkste: we creëren zoveel mogelijk geluksmomenten. Voor én met onze bewoners. Zo voelt Zorghuis Scherpenzeel niet alleen als thuis, maar ís het thuis.

Vragen over deze locatie?

Wij bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Locatie op de kaart

Huize Scherpenzeel
Markeloseweg 2
7471 JE Goor
06 - 41 45 49 53
053 - 57 45 989
mail de huiskamer
Een bijzondere tijd
Mijn moeder heeft hier een hele fijne laatste tijd gehad. Al het personeel is altijd heel behulpzaam en enorm lief voor haar geweest. Ik kijk heel dankbaar terug op de bijzondere tijd die zij hier heeft gehad.
Petra
In één woord, plezier
Met veel plezier heeft mijn schoonvader hier gewoond. Er werd veel aandacht besteed aan zijn gezondheid. Toen hij in zijn de terminale fase kwam was er alle ruimte voor ons om 24 uur per dag bij hem te kunnen zijn.
Marco
Fantastische locatie
Een zorghuis in een prachtig pand waar ook nog eens een goede sfeer heerst en de medewerkers vriendelijk en behulpzaam zijn. Ondanks dat je niet meer thuis kan wonen is het wonen hier een perfect alternatief!
Sandra
X

  Bel mij terug

  Velden met een * zijn verplicht.

  X

   Neem contact met ons op

   Velden met een * zijn verplicht.

   X

   Stuur ons een email met uw vraag voor meer informatie.

   Stuur een email