Image Alt

Scholtenhagen

Sfeervol wonen in het buitengebied van Haaksbergen

Zorghuis Scholtenhagen

Het persoonlijke Zorghuis Scholtenhagen biedt huiselijk wonen in een sfeervolle omgeving in het buitengebied van Haaksbergen. Gelegen tegen het Park Scholtenhagen met prachtige wandelmogelijkheden, nabij sportvelden en een kinderboerderij is dit een fijne locatie om te wonen en te genieten.

Zorghuis Scholtenhagen is ruim opgezet en van vele gemakken voorzien. In en rond het pand zijn er diverse mogelijkheden voor bewoners en bezoekers. In de ruime tuin is het heerlijk zitten of tuinieren en in de directe omgeving vindt u fijne wandelroutes. Buiten wandelen (of mee in de rolstoel) doen we daarom vrijwel elke dag!

Het voormalige hotel-restaurant-zalencomplex is grondig gerenoveerd tot een zorghuis met diverse huiskamers, een kapsalon, een professioneel leslokaal en veel bewegingsruimte in een comfortabele en veilige sfeer. Zorghuis Scholtenhagen heeft 26 zorgkamers voor vaste bewoners en 1 kamer voor logeren/tijdelijk verblijf.

Ruim
opgezet

Prachtige
tuin

Landelijke
omgeving

Buitengebied van
Haaksbergen

Tijd is aandacht

In Zorghuis Scholtenhagen is de sfeer gemoedelijke en persoonlijk. Er wordt altijd tijd vrij gemaakt voor een praatje, een kopje koffie of een wandeling met onze bewoners. We vinden het belangrijk om elkaar echt te leren kennen en te weten wat iemands interesses en wensen zijn. Bewoners mogen hun dagindeling zoveel mogelijk zelf bepalen. Het allerbelangrijkste: we creëren zoveel mogelijk geluksmomenten. Voor én met onze bewoners. Zo voelt Zorghuis Scholtenhagen niet alleen als thuis, maar ís het thuis.

Vragen over deze locatie?

Wij bellen u graag terug om uw vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Locatie op de kaart

Scholtenhagen
Eibergsestraat 157
7481 HJ Haaksbergen
06 - 41 45 49 53
053 - 57 45 989
mail de huiskamer
Zeer betrokken zorgpersoneel
Ik ben zeer tevreden over de bereikbaarheid en bovenal de betrokkenheid van het zorgpersoneel en alle andere medewerkers. Iedereen is zeer toegankelijk en ze hebben aandacht, tijd en vooral hart voor de mensen die hier wonen!
Saskia
Een echt thuis gevoel
Er is hier alle tijd voor de bewoners en vooral belangrijk zij worden in hun waarde gelaten. Dit merk je door de respectvolle manier van behandelen. Er wordt een echt “thuis gevoel” gecreëerd voor alle bewoners, maar ook voor ons als bezoekers.
Peter
Wat een verademing!
Na een slechte ervaring bij een grote borginstelling wilde we mama perse overplaatsen. Een week na het intakegesprek is zij hierheen verhuisd. Wat een verademing! Een eigen kamer met wc en douche, ruime en gezellige leefruimtes en het personeel is zó zorgzaam.
Linda
X

  Bel mij terug

  Velden met een * zijn verplicht.

  X

   Neem contact met ons op

   Velden met een * zijn verplicht.

   X

   Stuur ons een email met uw vraag voor meer informatie.

   Stuur een email